Togg polis aracı oldu

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg, polis aracı oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, aracın görüntüsünü sosyal medya hesabından 'Yerli ve milli gururumuz Togg, emniyetimize yakıştı mı yakıştı' diyerek paylaştı.

Togg polis aracı oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Bakanların da makam aracı olarak kullanmaya başladığı yerli ve milli Otomobil  Togg, polis aracı olarak da yollardaki yerini aldı. Togg'un polis aracı görüntüsünü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabında paylaştı. Bakan Soylu paylaşımında 'Yerli ve milli gururumuz Togg, emniyetimize yakıştı mı yakıştı' ifadelerine yer verdi.  

06 May 2023 - 20:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.