Fırıncılar Odası başkanı Ali Sarı'dan 'bayram tatili' açıklaması

Kocaeli Fırıncılar Odası başkanı Ali Sarı, "Geçen yıl bayramda uyguladığımız bayram tatilini bu bayramda da (Ramazan bayramının 2. Ve 3. Günü) uygulamak istiyoruz." dedi

Fırıncılar Odası başkanı Ali Sarı'dan 'bayram tatili' açıklaması
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Fırıncılar Odası başkanı Ali Sarı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ramazan bayramında 'tatil yapmak istiyoruz' çağrısında bulundu. Sarı açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; "Geçen yıl bayramda uyguladığımız bayram tatilini bu bayramda da (Ramazan bayramının 2. Ve 3. Günü) uygulamak istiyoruz. Personellerimizden gelen yoğun taleplere duyarsız kalamıyoruz.ilçe ilçe bunların kararını alıp hem çalışanlar hemde işverenler olarak dinlenmek adına bu bayramda da tatil yapmak istiyoruz.
Not: resmî çalışmalar yaşadığımız depremden hem de yaklaşan seçimler dolayı seçimden sonrasına ertelendi."

04 Nis 2023 - 20:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.