Fatih Erbakan Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katılma kararı aldı. Karar sonrası açıklama yapan Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, cumhurbaşkanı adaylığı sürecini sonlandırdığını bildirdi

Fatih Erbakan Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi
Haber albümü için resme tıklayın

Daha önce seçimlere kendi ismi ve logosuyla gireceğini açıklayan parti, Cumhur İttifakı'na katılmaya karar verdiğini duyurdu. Karara ilişkin konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan şunları söyledi: “Bugün sayın Cumhurbaşkanı ile Külliye'de görüştük ve uzlaştık. Cumhur İttifakı'nın karşısındaki blok ortaya koyduğu hedef ve projeler olarak ülkemize menfaat getiremeyecek bir bloktur. Kararlarımızın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.” Cumhurbaşkanı adaylığı sürecini sonlandırdığını ifade eden Erbakan, “Önümüzdeki hafta sayın Cumhurbaşkanı, salı ya da çarşamba günü, genel merkezimizi ziyarette bulunacaklar. Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecimizi sonlandırmış bulunuyoruz. İmza veren, gayret eden bütün teşkilat mensuplarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” 

24 Mar 2023 - 18:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.