Üreticinin kredi borcuna erteleme

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, OHAL bölgesinde üretici ve yetiştiricinin düşük faizli kredi borçları 1 yıl ertelendi.

Üreticinin kredi borcuna erteleme
Haber albümü için resme tıklayın

Depremler nedeniyle Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illeri ve ilçelerinde gerçek ve tüzel kişi üreticilerin düşük faizli kredi borçları 1
yıl süreyle ertelendi. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, söz konusu il ve ilçelerde; ekilişleri, ürünleri, hayvan varlıkları, işletme tesisleri, ahırları ve seraları zarar gören gerçek ve tüzel kişi üretici ve yetiştiricilerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine (TTK) olan düşük faizli kredi borçları 1 yıl süreyle ertelendi.

22 Şub 2023 - 12:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.