Hatay'da bir mucize daha: 175. saatte Naide Umay enkazdan sağ olarak çıkarıldı

Hatay’da depremden 175 saat sonra mucize gibi kurtuluş gerçekleşti. Naide Umay, depremin 8’inci gününde enkazdan sağ çıkarıldı.

Hatay'da bir mucize daha: 175. saatte Naide Umay enkazdan sağ olarak çıkarıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük yıkıcı depremin ardından AFAD tarafından Hatay'a yönlendirilen İBB ekiplerinin arama kurtarma çalışmaları felaketin 8'inci gününde devam ediyor. Umutların tükendiği saatlerde depremden tam 175 saat sonra mucize gibi bir kurtuluş gerçekleşti. İBB ekipleri, madencilerle birlikte Naide Umay'ı enkazda sağ olarak çıkardı. Umay, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

13 Şub 2023 - 12:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.