Depremin 60.saatinde Kocaeli ekipleri 2 kişiyi enkazdan sağ çıkardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile A Takımı ekipleri depremin 60. saatinde 2 kişiyi daha enkazdan sağ olarak çıkardı

Depremin 60.saatinde Kocaeli ekipleri 2 kişiyi enkazdan sağ çıkardı
Haber albümü için resme tıklayın

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremde enkaz altında kalan vatandaşlarımız için arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa'da depremden etkilenen vatandaşlar için yurt genelinde adeta seferberlik başlatıldı. Depremin 60.saatinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibi bir mucizeye daha şahit oldu.

2 KİŞİ DAHA KURTARILDI

İki büyük depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına destek için bölgeye giden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile A Takımı ekipleri, sahadaki arama kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 60. saatte Adıyaman'da 5 yaşındaki Yusuf'u ve ardından bir erkek vatandaşı daha enkazdan kurtardı. 

Depremin 60.saatinde Kocaeli ekipleri 2 kişiyi enkazdan sağ çıkardı

08 Şub 2023 - 16:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.