Ünlü oyuncu Mesut Akusta aracın altında kaldı

Ünlü oyuncu Mesut Akusta diş tedavisine gitmek için bindiği araçtan düştü. Arkaya bakmadan hareket eden şoför oyuncunun parmaklarını ezip kırdı

Ünlü oyuncu Mesut Akusta aracın altında kaldı
Haber albümü için resme tıklayın

Yürek Çıkmazı dizisinde başrol oynayan Mesut Akusta talihsiz bir olay yaşadı. Çekimler sırasında dişi yerinden çıkan oyuncu doktora gitmek için set aracına bindi.

3 PARMAĞI KIRILDI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Mesut Akusta araçtan indikten sonra dengesini kaybedip düştü. Arabayı kullanan şoför arkaya bakmadan hareket etti ve yere düşen oyuncunun parmaklarını ezdi. Acılar içinde kıvranan oyuncunun 3 parmağı kırıldı.

DİZİDE UYGUN HİKAYE YAZILDI

Akusta'nın tedavisi yapıldıktan sonra parmakları alçıya alındı ve işinin başında döndü.  Sağlık sorununa rağmen işini hiç aksatmayan ünlü oyuncu dizide birileriyle kavga etmiş gibi gösterildi.

18 Oca 2023 - 21:33 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.