Maşukiye'de çok amaçlı sosyal tesis yapımına başlandı

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın talimatıyla Maşukiye Soğuksu Camii bahçesine çok amaçlı sosyal tesis yapımına başlandı.

Maşukiye'de çok amaçlı sosyal tesis yapımına başlandı
Haber albümü için resme tıklayın

Yaşlılara ve gençlere yönelik projeleriyle dikkat çeken Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman’ın talimatıyla Maşukiye Soğuksu Camii bahçesinde çok amaçlı sosyal tesisin çalışmalarına başlandı. Maşukiye’de hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Kocaman, tesisin ilk tuğlasını koyarak hayırlı olsun dileğinde bulundu. Maşukiye Soğuksu Camii bahçesinde yapılacak olan çok amaçlı sosyal tesis 100 metre kare alanda kurulacak.

KÜRTÜREL KAYNAŞMA

60 metre karesi gençlere 40 metre karesi yaşlılara yönelik hizmet verecek. Çok amaçlı tesis içerisinde gençlere yönelik çeşitli aktivitelerini yapacakları alanlar olurken, yaşlılara yönelik alanda şark köşesi, kütüphane, dinlenme alanları yer alacak. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Maşukiye Soğuksu Camii'sinde yapımına başladığımız çok amaçlı sosyal tesisimizin ilk tuğlası koyduk. Hemşehrilerimize hayırlı olsun. Kısa sürede tesisin yapımını tamamlayarak hizmete sunacağız. Gençlerimiz ve yaşlılarımız bir arada olacaktır” açıklamasında bulundu.  

Maşukiye'de çok amaçlı sosyal tesis yapımına başlandı

24 Kas 2022 - 09:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.