Kocaeli'de yaşayan çift otobüs kazasında hayatını kaybetti

TEM Otoyolu'nun Bolu kesiminde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Çakmak çiftinin Kocaeli’de yaşadığı öğrenildi.

Kocaeli'de yaşayan çift otobüs kazasında hayatını kaybetti
Haber albümü için resme tıklayın

TEM Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde yolcu otobüsü devrildi. İlk belirlemelere göre, kazada 3 kişi hayatını kaybetti ölü, 32 kişi ise yaralandı.   Feci kazada yolculardan Ayşe Özdemir (69), Dursun Çakmak (46) ve Kadriye Çakmak hayatını kaybetti. Ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Dursun Çakmak ve Kadriye Çakmak çiftinin Darıca'da ikamet ettiği ve Dilovası'nda bulunan bir fabrikada çalıştığı öğrenildi.

Kocaeli'de yaşayan çift otobüs kazasında hayatını kaybetti

07 Kas 2022 - 11:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.