AK Parti Körfez İlçe başkanlığı 101. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı bugün, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde yapıldı. Danışma Toplantısına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek ve partililer katıldı.
“AŞK İLE ÇALIŞAN YORULMAZ”
İlçedeki yatırımlardan ve projelerden sözü alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “ Amasra’daki maden faciasında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, yaralı madencilerimize acil şifalar diliyorum. Partimizin başarısındaki en büyük gösterge kurulduğu günden bugüne kadar bu tarz organizasyonların sürekli yapılmasıdır. Biz teşkilatımızdan güç alan bir partiyiz. Körfez olarak birlik ve beraberlik içerisinde aşkla yorulmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aşk ile çalışan hep ifade ediyoruz, yorulmaz.
“YÜZYILA SIĞMAYACAK PROJELERİ BU EKİP 20 YILA SIĞDIRDI”
Biraz önce sadece Körfez’de 3,5 yılda geçmiş dönemden bu yana hizmetleri gördünüz. Hem ülkemizde hem ilimizde hem de ilçemizde yüzyıla sığmayacak işleri bu teşkilat ve bu ekip 20 yıla sığdırdı. Yine şehrimize birçok projeyi kazandırmak için ekibimizle birlikte gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaları yaparken en büyük gayemiz halkın rızasını kazanmak. Tabi Körfez ilk günden beri Cumhurbaşkanımızın en büyük destekçisi olduğu teşkilatlardan bir tanesi. Allah’ın izniyle 2023’te zafer Cumhur İttifakı’nın olacak, AK Parti’nin olacaktır. Biz Türkiye aşığı ve Kocaeli sevdalısıyız. Cumhurbaşkanımızı desteklemek bir parti ya da ideoloji tercihi değil. Desteklemek bağımsız her vatanseverin görevi ve vatan borcudur.
3,5 YILDA 85 TANE PROJE ÜRETTİK
Biz 3,5 yılda 85 tane projeyi taahhüt ettik. Bunların yüzde 85’i tamamlandı, devam ediyor ve ihaleleri yapıldı. Ben inanıyorum ki önümüzdeki yılda kalan eksikliklerimizin bir kısmını yapacağız. Hedefimiz seçimde yüzde 90’ların üzerine çıkmak. 35’in üzerinde seçim beyannamesinde olmayan projeleri de ilçemize kazandırdık. Bu hizmetler ve projeler gerek Büyükşehir belediyemiz gerek İSU ve Körfez Belediyesi olarak şu an toplamda 1.2 milyara ulaşan bir hizmeti ilçemize kazandırdık. Önümüzde kentsel dönüşümlerle birlikte ilçemize 1 milyarın üzerinde yatırımı kazandıracağız.
KÖRFEZ’DE YOL ÇALIŞMALARI
İlçemizde özellikle özlemini beklediğimiz birçok projenin de gerçekleştiğini ve ihalelerin yapıldığının da müjdesini vermek istiyorum. Özellikle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza büyük teşekkür ediyorum. İlçemizi hangi sorununu getirdiysek yakinen ilgilendi ve çözüme kavuşturdu. İMES yolu yıllardan beri bekliyordu. İhalesi yapıldı ve yer teslimi gerçekleşti. Artık Dilovası ve Körfez’i çok daha güçlü bağlarla İMES yoluyla bağlıyoruz. Kaşkaldere kavşağı ve yolu hayati değere sahip bir projeydi. Bunun da ihale tarihi alındı, 11 kasımda. Artık Körfez’den kentin kuzeyine ulaşmak için ara sokaklara girmeyeceğiz. Artık kuzey mahallelerine çok hızlı bir şekilde ulaşmış olacağız. Çünkü yol medeniyettir. Biz de bu dönem en çok yollara önem verdik.
BİRİNCİ ETAP PROJEMİZ TAMAMLANDI
D-100 karayoluna ulaşmak için mahalle içlerinde dolanmamıza gerek yok. Bunları da bu dönem içerisinde hizmete sokmuş olacağız. İlimtepe’ye hızlı bir şekilde ulaşmak için de birinci etap projelerimiz tamamlandı. İlçemizin tabiat ve doğal güzelliklerini barındıran bölgemize karayolları standartlarında bir yol kazandırmış olacağız. Belki ilk defa ifade ediyoruz, Fener gölü bizim yıllardır özlemimiz. Körfez halkına kazandırmak için büyük uğraş verdiğimiz bir alan. Burada bir takım çalışmalar yapılıyor. Biz ilçe olarak bu güzelliklerin nasibini yeterince alamıyoruz. Şehrimizin kuzeyinde başka bir alanı Türkiye Otomobil Sporları Federasyonuna tahsis edecek ve Fener Gölü’nü ilçemize kazandıracak. Körfez Devlet Hastanemiz için de ek hizmet binası alındı ilçemize hayırlı olsun.”

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.