Sakarya'da Kocaeli rüzgarı esti

İlk Oyum AK Parti’ye İlk Oyum Erdoğan’a buluşmalarında ilki AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Sakarya'da gerçekleşti. İlk defa oy kullanacak gençlerle yapılan buluşmada AK Parti Kocaeli gençlik kolları sloganları ve enerjisi ile salonu inletti.

Sakarya'da Kocaeli rüzgarı esti
Haber albümü için resme tıklayın

Serdivan Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen buluşmaya Kocaeli'den yüksek katılım oldu. Öğlen saatleri itibariyle Sekapark tarafında toplanan AK Gençler 'İlk oyum ERDOĞAN’a' diyerek yola çıktı. Salonda hızla yerini alan gençler enerjisini hiç kaybetmedi.

"EN GÜÇLÜ DESTEK KOCAELİ'DEN"

Yüzlerce genç ile yola çıkan AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan sosyal medya üzerinden güçlü bir mesaj verdi. Paylaşımında Çağlayan, "Teşkilatımızla ve ilk kez oy verecek yüzlerce genç kardeşimizle Sakarya yolundayız. Reisimize en güçlü destek KOCAELİ’mizden gelecek !!!" ifadelerine yer verdi.

HER ZAMANKİ YERİNDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlama konuşması ile birlikte hazırladıkları sloganlar ve pankartla AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları tüm salonu coşturdu.

25 Eyl 2022 - 11:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.