Şampanyayı garsonun başından aşağı döken Demet Akalın’a tepki

Demet Akalın, sahne aldığı bir mekanda kendisine getirilen şampanyayı beğenmeyip garsonun başından aşağıya döktü. Görüntüler sosyal medyada gündem olurken sanatçı Müjde Ar, Akalın'a "İnsanlar ekmek parası için çalışıyor, rezil olmak için değil. Ben utandım" sözleriyle tepki gösterdi.

Şampanyayı garsonun başından aşağı döken Demet Akalın’a tepki
Haber albümü için resme tıklayın

Şarkıcı  Demet Akalın, sahne aldığı bir mekanda kendisine getirilen şampanyayı “Resmen elma suyu vermişsin bana” diyerek garsonun başından aşağıya döktü. Akalın’ın görüntüleri Twitter’da gündem oldu. Çok sayıda kullanıcı Akalın’a tepki gösterdi.

“SEN DE ORADA EKMEK PARASI İÇİN VARSIN”

Sanatçı Müjde Ar da Akalın’ın garsona yönelik tavrına “Sanatçı var, sanatçı var… Hiç kusura bakma Demet Akalın. İnsanlar ekmek parası için çalışıyor, rezil olmak için değil. Sonuçta sen de orada ekmek parası için varsın. Sana aynısı yapılsaydı ne olurdu? Bu yüzden videoyu paylaşmayacağım. İzlemez olaydım… Ben utandım resmen” ifadeleriyle tepki gösterdi.

02 Ağu 2022 - 13:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.