Kocaeli Üniversitesi Bahar Şenlikleri başlıyor

Kocaeli Üniversitesi’nde 2020 yılından bu yana koronavirüs salgını sebebiyle gerçekleştirilmeyen Bahar Şenlikleri yeniden başlıyor. “KoüFest’22” adıyla düzenlenen şenliklerde ünlü pop sanatçıları kampüste sahne alacak.

Kocaeli Üniversitesi Bahar Şenlikleri başlıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Üniversitesi Bahar Şenlikleri üç yıl aradan sonra yeniden başlıyor. KOÜ Öğrenci Kulübü'nün girişimiyle gerçekleştirilen şenlikler en son 2018-2019 bahar döneminde gerçekleşmişti. O dönem üç gün boyunca gerçekleşen etkinliğe Fatma Turgut, Manga, Gripin gibi ünlü isimler ve gruplar konser vermişti. Pandemi dolayısıyla üç yıldır gerçekleşemeyen Bahar Şenlikleri, bu bahar dönemi içerisinde yeniden gerçekleşecek.

16-17-18 MAYIS’TA

“KoüFest’22” adıyla düzenlenecek etkinliklerin tarihleri ve konser verecek ünlüler belli oldu. 16-17-18 Mayıs tarihleri içerisinde KOÜ Umuttepe Kampüsü’nde düzenlenecek etkinliklere ilk gün 16 Mayıs Pazartesi günü Yüksek Sadakat, ikinci gün 17 Mayıs Salı günü Evdeki Saat ve son gün olan 18 Mayıs Çarşamba günü ise Sena Şener düzenlenen şenliklere katılacaklar. Şenlikler boyunca öğrenciler için farklı sürprizler düzenlenecek, stantlar kurulacak.

05 May 2022 - 15:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.