İzmit Belediye Başkanvekili Lütfü Obuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen görüşmede İzmit’e yönelik yapılabilecek çalışmaların ele alındığı öğrenildi.
OBUZ’UN ZİYARET TURUNDA SIRADAKİ DURAK BÜYÜKAKIN OLDU
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında tutuklanan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yerine başkanvekili olarak seçilen Lütfü Obuz, kent protokolüne yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Göreve seçilmesinin ardından Vali İlhami Aktaş ve Cumhuriyet Başsavcısı Semih Akgün ile görüşen Obuz, bugün ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti.
İZMİT GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI
Tahir Büyükakın’ın makamında gerçekleşen görüşmede İzmit’e ilişkin çalışmaların değerlendirildiği belirtildi. Ziyaretin ardından görüşmeye ilişkin kısa bir açıklama yapan Obuz, toplantının olumlu geçtiğini ifade etti. Obuz, “Çok olumlu bir görüşme oldu. İzmit’e dair neler yapabileceğimizi konuştuk. Verimli bir görüşme oldu” dedi.