Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Kocaeli temasları kapsamında Başiskele’de çeşitli ziyaret ve buluşmalar gerçekleştirdi. Yıldırım, programı sırasında teşkilat yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelerek kentte yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

TEŞKİLAT MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Yıldırım’ın Başiskele’deki programına Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Özdemir ile Başiskele Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ömer Talha Eyüboğlu da katıldı. vGerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda teşkilat mensuplarıyla buluşan Yıldırım, katılımcılarla sohbet etti. Toplantıda Kocaeli ve Başiskele’de sürdürülen faaliyetler ele alınırken, teşkilat çalışmalarının yanı sıra gelecek dönemde yapılması planlanan faaliyetler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

AT ÜZERİNDE ZAMAN GEÇİRDİ

Kahvaltının ardından binicilik alanına geçen Yıldırım, burada ata binerek ziyaretini sürdürdü. Teşkilat üyeleriyle de yakından ilgilenen Yıldırım, bölgede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

BAŞİSKELE’DE BİRLİK VURGUSU

Başiskele programı, Ülkü Ocakları yöneticileri ve teşkilat mensuplarının Genel Başkan Yıldırım ile bir araya gelmesine imkan sağladı. Buluşmada teşkilat içindeki birlik ve beraberliğin yanı sıra ülküdaşlık anlayışına vurgu yapıldı. Programın ardından teşkilat yöneticileri, Yıldırım’ın Başiskele ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek gerçekleştirdiği ziyaret ve teşkilat mensuplarıyla buluşması dolayısıyla teşekkürlerini iletti.