KOCAŞ ÇİFTİNDEN SAMİMİ EV SAHİPLİĞİ
İzmit Gezi Teknesi sahipleri Nalan ve Muhittin Kocaş, Kocaeli’ye gelen misafirleri Kadir Ezildi ve Fırat Türkmen'i Körfez’e çıkardı. Konuklarıyla yakından ilgilenen çift, İzmit Körfezi’nin güzelliklerini denizden gösterirken, tekne gezisi boyunca sıcak bir ev sahipliği yaptı. Ezildi ve Türkmen ile aileleri, Körfez manzarası eşliğinde keyifli saatler geçirdi.
KADİR EZİLDİ’DEN İZMİT KÖRFEZİ KEYFİ
Televizyon programları ve kendine özgü sunum tarzıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Kadir Ezildi, bu kez ekranlardan uzak bir gününü Kocaeli’de geçirdi. İzmit Körfezi’nde tekne turuna çıkan Ezildi, ailesi ve dostlarıyla birlikte denizin ve manzaranın tadını çıkardı. İzmit’i denizden görme fırsatı bulan ünlü isim, Körfez’in sunduğu manzara eşliğinde keyifli bir hafta sonu geçirdi.
İZMİT KÖRFEZİ’NİN TANITIMINA KATKI SAĞLIYORLAR
Nalan ve Muhittin Kocaş çifti, uzun süredir İzmit Körfezi’nde düzenledikleri tekne turlarıyla kentin deniz turizmine katkı sağlıyor. Kocaeli’ye gelen tanınmış isimleri teknelerinde ağırlayan çift, kentin Körfez’den görünen güzelliklerini de misafirlerine tanıtıyor. Daha önce de çok sayıda tanınmış ismi teknelerinde ağırlayan Kocaş çifti, her ziyaretle birlikte İzmit Körfezi’nin farklı bir yüzünü konuklarına gösteriyor.