Olay,  İzmit ilçesi Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak’ta bulunan iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, internet haber sitesinin sahibi  Güngör Arslan, iş yerinde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğradı. 3 kurşun Arslan'a isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan  Güngör Arslan’ı  Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Arslan'ın durumu ağırlaşması üzerine hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

YAKALANDI

Kocaeli Valiliği konuyla ilgili açıklama yaparak şahsın yakalandığını ve gözaltına alındığını belirtti. Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı;

"Olayı gerçekleştirdiği anlaşılan R. Ö. isimli şahıs suç aleti tabanca ile birlikte emniyet birimlerimizce yakalanarak gözaltına alınmış olup, bu menfur saldırının aydınlatılması için çok yönlü soruşturma başlatılmıştır."