Kocaeli’deki belediye başkan adaylarının belirlenmesi amacıyla 1.591 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu temayül yoklamasının komisyon başkanlığını, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz yürütüyor.
DİKKATLERİ ÇEKTİ
Saat 16.00’ya kadar sürecek, ilçede oturan il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkan ve yönetimleri, ilçe gençlik ve kadın kolları yönetimleri, ilçe meclis üyeleri, mahalle başkanları, hala parti üyesi olan geçmiş dönem ilçe başkanlarının oy kullanacağı temayüle katılım yoğun olurken eski başbakan yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın temayüle katılmaması dikkat çekti.
KANADA’YA GİTTİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, TBMM NATO Parlementerler Asamble Üyesi sıfatıyla geçtiğimiz gün Kanada’ya gitti. Işık ve asamble üyesi heyet önümüzdeki hafta çalışmaları tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönecek.