31 Mart 2019 yerel seçim heyecanı Kocaeli ve Türkiye’de yoğun katılımla sürüyor. İzmit’te yerel seçim sürecinde birçok kez afişlerle ilgili tartışmalar olmuş; AK Parti ve CHP afiş konusunda defalarca birbirlerinden şikayetçi olmuştu.
'BİRBİRLERİNE TOPU ATIYORLAR'
CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar afiş konusunda yeni bir açıklama yaptı. Çakar açıklamasında, “Bekirdere Zincirlikuyu Camii karşısında 100m yanında Fatma başkanımızın posterini seçim yasaklarının başlamasından 20 dakika sonra gelip indirenler ne hikmetse diğer adayın posterini görmemişler. Emniyet ve belediye ile görüştük birbirlerine topu atıyorlar” ifadelerinde bulundu.
'ADALET İSTİYORUZ'
Hakan Çakar seçim bürosu konusuna da değinerek, " Bizim seçim büroları polisler saat 18.00 de sökerken diğer partilerin seçim bürolarına dokunmamışlar. Adalet istiyoruz" dedi.