Kocaeli Ticaret Odası’nın kongresi yarın gerçekleştirilecek. Yaklaşık 7 bin kişinin oy kullanacağı kongrede mevcut başkan Necmi Bulut ile TÜMSİAD eski Başkanı Erdoğan Yılmaz, başkanlık için yarışacak. İki ismin dışında bazı komitelerde bağımsız adaylar da seçilebilmek için mücadele edecek. Büyük rekabetin yaşanacağı komitelerden biri de 1. Komite.

İSİMLER HAZIR

1.Komite’de iki başkan adayının listesinin yanı sıra ilimizde geniş bir kesim tarafından tanınan Emiroğlu İnşaat’ın sahibi Oğuz Erhan Kopuk’un da hazırladığı liste seçime girecek. Bağımsız olarak seçime girecek olan Kopuk’un listesinde ayrıca Yaşar Kerem Gençtürk, Tuba Demir, Kurtuluş Atmaca ile Erdinç Efendioğlu da yer alacak. Komitede yer alacak iki ismin için ise çalışmalar sürüyor. 

BULUT’TUN YANINDAYIZ 

Komiteden çıktıkları halde saflarını da belli eden Oğuz Erhan Kopuk, “Bizim kimseyle bir kırgınlığımız küskünlüğümüz yok. Herkes burada odanın iyiliği için çaba sarf ediyor. Bizler de komiteden çıktığımız takdirde Necmi Bulut’un yanında yer alacağız. Ama seçime bağımsız olarak giriyoruz. Şuana kadar ki üyelerin teveccühü de bizlere umut veriyoruz. Komiteden çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.