Ak Parti’de belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından aday tanıtım törenlerine başladı. Kartepe İlçe Teşkilatı, Kartepe Belediye Başkan adayları Av. Mustafa Kocaman’ı yoğun bir katılımın olduğu programla tanıttı.

'TÜRKİYE'YE MODEL OLDUK'

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hepinizi Allah’ın selamıyla selamlıyorum. Biz yerel yöneticiler olarak bugüne kadar hep az konuştuk ama çok çalıştık. Çünkü, belediye başkanlığı hizmet yeridir. Her beldemize hangi hizmet gerekiyorsa o hizmeti yaptık. Türkiye’ye model olduk. Daha güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Gönül belediyeciliği, halkımızın gönlünü, duasını almak için çalışacağız. Halkımıza Allah razı olsun dedirtebiliyorsak ne mutlu bize. Allah razı olsun diyen adam zaten sandıkta gereğini yapıyor. Benim bundan hiç endişem olmadı” dedi.

'DAHA GÜZEL HİZMET ETME PLANLARI YOK'

Karaosmanoğlu konuşmasında muhalefete yüklenerek "Ak Parti karşıtı olanlar millet ittifakı nerde birleşiyor. Daha güzel hizmet etme planları yok. Daha büyükşehir adayları yok. Bir ilçeden adayın olsa ne olur. CHP burada lütfetmiş, Büyükşehir’e aday çıkarmıyor İyi Parti’ye lütfetmiş. Adı ne mülayım. Sert olsan ne yazar. Bir gençliğe önem vereceğiz. Gençliği olmayan bir toplumun geleceği olmaz. Yarının büyükleri olarak onları yetiştireceğiz. Herkese önem vereceğiz ama kadınımıza daha büyük önem vereceğiz. Toplumun mimarını önemseyeceğiz. Kadınını önemsemeyen bir toplumun gelişmesi mümkün değildir” diye konuştu.