14 Mart 2011 tarihinde İmparator lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses, Beyaz Tv binasından çıktıktan sonra silahlı saldırıya uğramıştı. Başka bir araç tarafından önü kesilen ve 11 el ateş edilen İbrahim Tatlıses, hemen hastaneye kaldırılarak acil ameliyata alınmıştı. Olayda İbrahim Tatlıses ağır şekilde yaralanırken, asistanı Buket Çakıcı da yaralanmıştı.

İYİLEŞMİŞTİ 

Yanında bulunan iki koruması ise ifadeleri alınmak üzere karakola götürülmüştü. Bir süre Türkiye’de ardından ise Almanya’da tedavisine devam edilen Tatlıses, iyileşerek yurda geri dönmüştü. Sık sık basın mensuplarıyla bir araya gelen Tatlıses, yeniden şarkı söylemeyi özlediğini her fırsatta dile getiriyordu.

HAİN GÖNÜL YIKTIN BENİ 

Uzun süren tedavisinin ardından iyileşen İmparator, İstanbul’dan İzmir’e taşınmıştı. Şu sıralar yeniden gündeme gelen Tatlıses, yeni şarkısıyla müzik piyasasına geri döndü. Hain Gönül Yıktın beni isimli parça için stüdyoya giren Tatlıses, sesiyle yine sevenlerini mest etti.