CHP Gençlik Kolları Körfez İlçe Örgütü, Körfez ilçesinde, adayın İYİ Parti'den olacağı yönündeki duyumlara tepki göstererek 29 Aralık 2018 Cumartesi günü başlattıkları ve bugün 5. güne girdikleri parti binasında oturma eylemine kararlı bir şekilde devam ediyor.

PARTİ BİNASINDA OTURMA EYLEMİNE DEVAM

CHP Gençlik Kolları Körfez İlçe Başkanı Tolga Papakçı ve yönetimi tarafından başlatılan eyleme, Körfez Belediye Başkan aday adayları, Körfez İlçe Kadın Kolları, İlçe Başkan ve yönetimi de destek veriyor. 29 Aralık 2018 Cumartesi gününden beri bugün 5’inci gündür Körfez İlçe binasında oturma eylemine devam eden CHP’li gençler, parti binasını boş bırakmıyor, saz eşliğinde türküler söyleyerek eylemlerine kararlı bir şekilde devam ediyor. Özel olarak yaptırılan CHP amblemli kırmızı yelekler giyen partililer, türküler söyleyip sloganlar atarak eylemlerini sürdüren CHP’li gençler eylemlerine 4 Ocak’ta yapılacak olan MYK ve PM toplantısına kadar devam ettirecek.

‘KÖRFEZ’DE CHP HİÇBİR ZAMAN ADAYSAIZ KALMADI’

Genel olarak CHP-İYİ Parti ittifakına karşı olmadıklarının altını özellikle çizen CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tolga Papakçı, “Ama ittifakın da bir hakkı vardır. En çok oy potansiyeli olan, en güçlü parti hangisi ise onun çatısı altında birleşmektir. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. Körfez ilçede CHP hiçbir zaman adaysız kalmamıştır. Biz de Körfez'in seçmenlerinin, CHP tabanı ve seçmeni ile CHP'nin onurunu korumak için, 4 Ocak'ta MYK ve Parti Meclisimiz toplanana kadar buradan takip etme, parti binasını terk etmeme ve oturma eylemi yapmayı düşündük. Bugün eylemimizin 5. Günü ve aynı kararlılıkla devam ediyoruz. Bizler asi çocuklar değiliz. Onurumuz için mücadele ediyoruz. 4 Ocak'ta 'İYİ Parti'nin adayını destekleyeceksiniz.' derlerse bu süreci buradan ile taşımayı düşünüyoruz. İl binasında oturma eylemine devam edeceğiz. Sesimizi Ankara duysun, genel merkezimiz duysun “ifadelerini kullandı.