Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümünde öğrenim gören HayrettinÖmeroğlu, dün akşam kusma ve bulantı şikayetiyle Kocaeli Devlet Hastanesi'ne başvurdu.
YOLDA KALBİ DURDU
Şehir merkezinde bulunan bir restoranda tavuklu pilav yediğini söyleyen Ömeroğlu, hastanede serum tedavisi uygulandıktan sonra taburcu edildi. Ömeroğlu, gece tekrar fenalaşınca arkadaşları 01.30 sıralarında 112 Acil servisi arayarak yardım istedi. Eve gelen sağlık ekibi, Ömeroğlu'nu hastaneye götürürken, yolda kalbi durdu. KocaeliDevletHastanesi'ne getirilen Ömeroğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ömeroğlu'nun kesin ölüm nedeni otopsi sonrasında belli olacak.
AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR
Bu olay sonrasında İlSağlıkMüdürlüğü konu ile ilgili inceletme başlattı. İl Sağlık Müdürlüğü’nün önümüzdeki günlerde soruşturma sonrasında açıklama yapması bekleniyor.