Eski Karamürsel kaymakamı bir süredir tedavi gördüğü Karamürsel Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Yaşar Kırımlı için Karamürsel Hükümet Konağı önünde resmi tören düzenlendi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Bir dakikalık saygı duruşundan ardından Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, duygu ve düşüncelerini aktardı, ailesine başsağlığı diledi. Yaşar Kırımlı ikindi namazının müteakip Karamürsel Kayacık Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Karamürsel Yeni Mezarlıkta toprağa verildi.

ÇOK SAYIDA KATILIM

Düzenlenen resmi törene ve cenazeye Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Vali Yardımcısı, Beyazıt Tunç, Karamürsel belediye Başkanı, Kaymakam Vekili Kocaeli Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe emniyet Müdürü Okan Tekin, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, daire amirleri aile yakınları ve çok sayıda vatandaşın katılım sağladığı cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı