Serhat Güneş

GÜMÜŞHANE TANITIM GÜNLERİ 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tarafından gerçekleştirilen 'Anadolu Kocaeli'de' projesi kapsamında her yıl bir çok hemşeri Derneği Kocaeli'de tanıtım günleri organize ediyordu. Büyükşehir Belediyesi yapılan organizasyonlarda bu yıl sadece mekan desteği sağlıyor. Gümüşhane tanıtım günlerinin ilk gününde katılım bir hayli düşük oldu.

ETKİNLİKLER BAŞLADI

Gümüşhaneliler Tanıtım Günleri’nin tanıtım günlerinin ilk gün etkinliklerine Kelkit belediye Başkanı Aziz Nas, Ak Parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz, Vakıf Başkanı Köksal Kara ve Vakıf Yöneticileri katıldı.

4 GÜN SÜRECEK

Etkinlikte basına konuşan Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara, “Amacımız Kocaeli halkına kendi kültürümüzü tanıtmak. Gümüşhane’deki hayatımızı buradaki kardeşlerimize göstermek. 38 derneğimizin katıldığı etkinlik 4 gün sürecek. Bu etkinlikteki esas amacımız Gümüşhane’mize has ürünleri tanıtmak. Tüm Kocaeli halkını Gümüşhane Tanıtım Günleri etkinliğimize katılmaya bekliyoruz” dedi.

Gündem Haberleri İçin TIKLAYINIZ...