Otomobiliyle Başiskele Damlar Mahallesi Mahmut Çavuş Caddesi Ziya Paşa Sokak adresinde bulunan kendisine ait inşaatta çalışan işçilere yemek götüren Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürü İlhan Özel (65) araçtan inerek bagajı açmak için hamle yaptığı esnada aniden hareket eden otomobilin altında kaldı.
3 AY SONRA EMEKLİ OLACAKTI
Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan ağır yaralı haldeki İlhan Özel, kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası olan Özel’in yaklaşık 5 senedir Kocaeli’de görev yaptığı ve yaş nedeniyle 3 ay sonra emekli olacağı öğrenildi.
CENAZEYE KATILIMIN YÜKSEK OLMASI BEKLENİYOR
Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü lojmanlarında ikamet eden Özel’in cenazesi yarın Başiskele Damlar Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Ayazma Mezarlığı’na defnedilecek. Cenazeye katılımın yüksek olması bekleniyor.