KOCAELİSPOR

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun Kocaelispor ve Gümüşhanespor maçının bitmesinin ardından açıklama yaptı. Kocaelispor’un maçı kaybetmesi üzerinde Başkan Uzun teknik direktörü Erhan Altın için değişikliğin olması gerektiğini belirtti. İşte o açıklama:

“HİÇBİR ŞEY KATAMADAN KÖRÜ KÖRÜNE İLERLİYORUZ”

“Haftalardır bireysel yetenekle maç kazanıp oynadığımız oyunun üzerine hiçbir şey katamadan körü körüne ilerliyoruz. Bu zamana kadar takımımızın ve camiamızın menfaatlerini hiçbir çıkarımız olmadan, bulunduğumuz her platformda savunduk ve savunmaya da devam edeceğiz.

“ARTIK TAHAMMÜLÜMÜZ KALMAMIŞTIR”

Ama artık geldiğimiz bu noktada teknik direktörümüzün yanlış hamlelerine ve oyunu okuyamamasına tahammülümüz kalmamıştır. Bizlerin şampiyonluktan başka bir alternatifi olmamakla beraber oynadığımız oyun kurgusununda amatörce oluşu artık iyiden iyiye sabrımızı taşırmıştır. En kısa süre içerisinde teknik direktör değişikliğini tüm Kocaeli halkı olarak bekliyor olacağız. İstifada bir hizmettir.” ifadelerini kullandı.