Bozkurt Uslu için yapılan tanıtım ttoplantısında CHP'li gençler ve ilçe örgütü, il yöneticileri yoğun bir destek verdi. İl Başkanı Cengiz Sarıbay'ın ise şehir dışında olduğu öğrenildi. Öte yandan Genel merkezin Körfez'de ittifak görüşmelerinin devam ettiğini bildirdiği ve tanıtım toplantılarının ertelenmesini istediği öğrenildi.
KENDİMİZE GÜVENİMİZ VAR
Açılış konuşması Körfez İlçe Başkanı Cahit Dağdeviren tarafından yapıldı. Dağdeviren, "Kötü bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci lehimize çevirmek bizim elimizde. İttifakı önemsiyoruz. İttifak olacaksa koşullar doğru belirlenmeli. Seçime en yakın ilçelerden birinin Körfez olduğunu göreceksiniz. İttifak olmalı diyoruz. Ama doğru yerde yapalım. Bizim kendimize güvenimiz var" dedi. Ardından İl Başkan Vekili Selim Yıldız bir konuşma yaptı. İl yönetimi olarak geçmişte yanınızda olduk bundan sonra da yanınızda olacağız.
GENEL MERKEZİ İNANDIRACAĞIZ
CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Bozkurt Uslu ise kürsüye en son çıktı. Uslu, şunları söyledi: "Elinizi taşın altına koymak için yola çıktık. Bu seçimleri çok önemsiyoruz. Ben bu sorumlulukla büyüdüğüm yerlere borcumu ödemeye geldim. Halkımız bize inanıyor. Örgütüm bütünüyle bana destek verdi ve inandı. Genel başkanım ve parti meclisim bana bu görevi verdi. İttifak süreci önemli. İttifakı korumak istiyoruz. İttifak kazanmak için var kaybetmek için değil. Biz bunu genel merkeze anlatacağız ve inandıracağız.
KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ
İttifak bu ülkeyi kurtarmak için yapılıyorsa ona göre davranılmalı. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sadece oy arttırmak için ittifak yapılmaz. Partimiz ve ülkemiz hepimizin üzerinde. Bu süreçte ilçe başkanımız istifa etmek zorunda kalabiliriz demişti. Benim örgüt yöneticilerim örgütünü terk etmez. Bunu genel merkeze siz de anlatın. Biz kazanacağımıza inaniyoruz. Biz haklıydık demek istemiyoruz." ifadelerine yer verdi.