Olay gece saatlerinde, İzmit Kemalpaşa Mahallesi Yavuz Sokak'ta bulunan bir barda meydana geldi. Bara eğlenmeye gelen Orhan C., kardeşi Ahmet Sadettin C. ve Abdullah Sağlam burada akrabaları olduğu öğrenilen Sinan Y. ile karşılaştı. Başka bir masada alkol alan Sinan Y. bir süre sonra aralarında husumet olduğu öğrenilen Orhan C., Ahmet Sadettin C. ve Abdullah Sağlam'ın bulunduğu masaya geldi. Burada eğlenen 3 kişi ile tartışan Sinan Y., üzerinde bulunan tabanca ile masadakilere ateş açtı. Orhan C., Ahmet Sadettin C. ve Abdullah Sağlam kanlar içerisinde yerde kalırken, Sinan Y. ise olay yerinden kaçtı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Başından vurularak ağır yaralanan Abdullah Sağlam, kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaçan Sinan Y. ise, Karabaş Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi üzerinde kaza yaptığı aracını terk ederek kaçtı. Bir taksiye binerek uzaklaştığı tespit edilen saldırganın yakalanması için polis çalışma başlattı. Ekipler tarafından şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şahıs, adliyedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

SALDIRI ANI SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan, şahsın gece kulübünde 1 kişiyi öldürdüğü 2 kişiyi de yaraladığı saldırıda yaşanan panik güvenlik kamerasına yansıdı. Gece kulübünde bulunan güvenlik kameralarına yansıyan olayda saldırı anı öncesinde vatandaşların sohbet ettikleri görülüyor. Şahsın içeri girerek akrabalarına ateş ediyor ve olay anında büyük panik yaşayan vatandaşlar masaların altlarına saklanarak kendilerini korumaya çalışıyor. şahı ise dışarı çıkarak kaçıyor.