Kocaeli İzmit ilçesinde bulunan Seka Devlet Hastanesinin otoparkında dün Corona Virüsü Paniği yaşandı. Öğle saatlerinden sonra Hollanda plakalı bir araç içerisinde erkek cesedi bulundu. KS-037-P plakalı bir cipte bir erkeği baygın şekilde gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. Vücudunda herhangi bir darp ya da yara izi olmayan kişinin ölümünün şüpheli bulunması üzerine ekipler hastalık şüphesine karşın özel kıyafetlerle çevreyi karantina altına aldı. Daha sonra yapılan çalışmalarda hayatını kaybeden kişinin 52 yaşındaki Nuri İnan Ağvar olduğu belirlendi.

DEFNEDİLECEK

Nuri İnan Ağvar’ın cenazesi detaylı otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Ağvar’ın ilk incelemelere göre, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirmiş olabileceği değerlendiriliyor. Konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmazken, otopsi işlemlerinin tamamlandığı öğrenildi. Ağvar bugün Fevziye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Yuvacık Mezarlığına defnedilecek.

2 YIL ÖNCE YERLEŞTİ

Evli ve 1 çocuk babası Nuri İnan Ağvar’ın, 2 yıl önce Türkiye’ye yerleştiği ve 3 hafta önce  Başiskele’de özel bir hastanede anjiyo olduğu öğrenildi. Yüksek tansiyon ve kalp rahatsızlıkları bulunan talihsiz adamın, bu nedenlerle yaşamını yitirmiş olduğu tahmin ediliyor.