24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçim sonuçları açıklandı. Seçim sonucuyla ilgili açıklama yapan TÜMSİAD Kocaeli Şubesi Başkanı Abdulkadir Yılmaz ,” Milletine ve devletine sahip çıkan halk, doğru bir kararla tercihini yaptı. Dün milletimiz yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemine evet demiştir, bugün de kararlılığını gösterdi.Bu günde seçim sonuçlarından oldukça memnunuz, istikrarın devamı ediyor olması berberinde güçlü bir Türkiye’nin yolunu açacaktır” dedi.

OYUNLARA RAĞMEN KAZANAN YİNE TÜRKİYE

Gündem seçim iken oyların yönünü değiştirmek isteyen diş güçlerin bir takım algı operasyonları yaptığını söyleyen TÜMSİAD Kocaeli Şubesi Başkanı Abdulkadir Yılmaz,” 3.Dünya Savaşı olarak nitelendirebileceğimiz ekonomi sıkıntıları tüm dünyada yaşanıyor. Türkiye’de seçim ile aynı zamana denk gelmesi yaşanan stresi daha da artırdı. Savaşlar artık top ve tüfekle yapılmıyor; geldiğimiz noktada ülke olarak bügüne kadar elde ettiğimiz tüm kazanımlarımızın, sahip olduğumuz ekonomik istikrar ve büyümenin bundan sonra da aynı şekilde devamı yönünde iktidara sahip çıkan halk, oyunlara aldırmadı. Edirne’den Ardahan’a Cumhurbaşkanlığı sisteminin bu ülke için en uygun sistem olarak benimsendiğini gösterdi.Artık milletimiz kilitlenen sistemlerle ,geciken cözümlerle zaman kaybetmek istemiyor" dedi.

ARTIK DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Hükümetimizden özellikle işadamlarına yönelik çalışmaların artmasının ivedilikle bekliyoruz diyen Yılmaz:” Bu sonuç ile birlikte üretmekle ilgili engellerin çoğu kalkmış olacak.İstikrarın devam ediyor olması projelerin tamamlanmasıyla yeni projeleri de beraberinde getirecek. TÜMSİAD olarak iktidarın sürüyor olmasını,isabetli bir karar olarak değerlendiriyor ve memnuniyetle karşılıyoruz.Bundan sonra adımlarımızı daha rahat atacağımıza inanıyor ve bir an önce ekonomik düzenlemelerin hayata geçirilmesini temenni ediyoruz” açıklamasında bulundu.