Nazım Özgün Erbulan
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİ ÇALIŞANLAR İÇİN ARAÇ KİRALAYACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) 15 ay süre ile (01 Ekim 2019-31 Aralık 2020) Engelli Bireylere Yönelik Taşıma Hizmeti Alımı İşi ihalesine çıkıyor. Söz konusu ihale 2 Eylül tarihinde saat 14.30’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürlüğü’nde yapılacak.
SÜRÜCÜLÜ ARAÇ
İhale hakkında edinilen bilgillere göre Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi ve Diriliş Kampında çalışan engelli görevlilerin gidiş ve gelişini sağlayabilmek amacıyla 5 adet sürücülü araç kiralanacak. Büyükşehir yetkilileri ihalenin zaman, yakıt, işgücü ve her türlü kaynak israfının önlenmesi ve hizmetlerde birimler arası koordinasyonun sağlanması amacıyla gerçekleşeceğini belirtti.
HANGİ ARAÇLAR KİRALANACAK?
Söz konusu ihalede, 2 adet 16+1, 1 adet 27+1 ve 2 adet 35+1 oturan yolcu kapasiteli şekilde, en az 2013 model ve üstü araç kiralanacağı bildirilirken, araçlarda, resim veya slogan ya da reklam içerikli sticker, yapıştırma, poster vb. şeyler bulunmayacağı, gereksiz nitelikte ve aksesuar amaçlı renkli ışık ya da lambalar olmayacağı belirtildi.
Gündem haberleri için tıklayın