İZMİT HALKINI CEZALANDIRMAYA YÖNELİK SİYASET

İzmit Belediye Meclisi’nde tartışmalara yol açan hizmet araçlarının satın alınması konusunda Cumhur İttifakı’nın olumsuz kararı üzerine, Başiskele ve Derince belediyelerinde bu kararın onaylanmasına CHP İzmit İlçe Sekreteri Arda Başaran’dan tepki geldi. Arda Başaran konuyla ilgili yaptığı açıklamasında “Cumhur İttifakı Meclis grubu İzmit halkını cezalandırmaya yönelik siyasetinden bir an önce vazgeçmelidir.”ifadelerine yer verdi. Arda Başaran açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

CUMHUR İTTİFAKI KENDİSİYLE ÇELİŞİYOR

“Tüm kent kamuoyunun malumu olduğu üzere belediyelerde kullanılan hizmet araçlarının satın alınması konusunda AKP yani Cumhur İttifakı grubu ilçelere göre farklı tavırlar sergileyerek kendisi ile çelişmeye devam etmektedir.

BU TAVIR KAMU YARARI MI SAĞLAMAKTADIR?

İzmit için kredi kullanımının kamu zararı oluşturacağını iddia ederek onay vermeyen AKP grubu, Derince ve Başiskele gibi ilçelerde kendi teklifleri ile araç alımı için kredi alınmasına yönelik kararları meclisten geçirmiştir. İzmit'te AKP'ye göre kamu zararı olan bir faaliyet, diğer ilçelerde kamu yararı mı sağlamaktadır ? 

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ SÖYLEMİ SADECE BAŞKANLIĞI KAZANANA KADAR MI ?

AKP açık açık İzmit halkını cezalandırmaya yönelik bir tavırda olduğunu net bir şekilde göstermiştir. İzmit'te AKP'ye belediye başkanlığını vermeyen İzmit halkından intikam alma, işleri yokuşa sürerek hizmetlerden yoksun bırakma zihniyeti ile gözleri kör olmuştur. Diğer ilçelerde onay verdikleri konuları İzmit'te reddetmeleri bu intikam duygularının fiili yansımasıdır. Seçim döneminde o çok kullandıkları GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ söylemi sadece başkanlıkları kazandıkları durumlarda mı geçerlidir ? Meclis üyelerinin GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ hususunda duyguları yok mudur ? Halka hizmet noktasındaki sorumlulukları KİN ve NEFRET BELEDİYECİLİĞİ çizgisinde mi devam edecektir ? 

İZMİT HALKINI CEZALANDIRIYOR

AKP ve Cumhur İttifakı Meclis grubu İzmit halkını cezalandırmaya yönelik siyasetinden bir an önce vazgeçmelidir. Aksi takdirde, adım attıkları her sokakta, olayların farkında olan duyarlı İzmit halkının tepkileri ile karşılaşacakları aşikardır."

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN