Nazım Özgün Erbulan
AYAZMA MAHALLESİNDE SİLAHLI SALDIRI
Edinilen bilgi ve iddialara göre olay akşam saatlerinde İzmit Ayazma Mahallesi Beypınarı Caddesi üzerinde bulunan Ayazma Mahallesi Muhtarı Fırat Çiçek'e ait markette meydana geldi. İş merkezi girişinde bulunan Çiçek Market isimli yer, kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı.
KİMSE YARALANMADI
İçinde öğrenci yurtlarının da bulunduğu iş merkezinde büyük panik yaşanırken, marketin girişinde bulunan içecek dolapları ve marketin ön camı darmadağın oldu. Olay sırasında içeride bulunanların yaralanmaması ise mucize olarak nitelendirildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi.
SALDIRGANLAR ARANIYOR
Olayı gerçekleştiren kişileri yakalamak için polis soruşturma başlatırken olayın dün akşam saatlerinde Çiçek'in husumetlileri ile tartışmasından kaynaklandığı iddia edildi. Sabah saatlerinde de aynı kişilerin Muhtar Fırat Çiçek ile tartıştıkları, muhtarın kendisini korumak için havaya ateş açtığı öğrenildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.
Asayiş haberleri için TIKLAYIN