31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde AK Parti’de aday adayları ortaya çıkmaya devam ediyor.

KAYMAKAM...

Görevinden istifa edip aday adaylığını açıklayan isimler arasında sürpriz bir isim daha katıldı. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş görevinden istifa ederek aday adaylığını açıkladı. Altıntaş, memleketi Afyon Şereflikoçhisar’dan AK Parti aday adayı oluyor.

MUSTAFA ALTINTAŞ KİMDİR?

1954 yılında Şereflikoçhisar ilçesinde dünyaya gelen Altıntaş, ilkokulu Şekerköy ilkokulunda, ortaokulu Haymana'da okumuş, Ankara Öğretmen Okulu yatılı sınavını kazanarak lise öğrenimini tamamladıktan sonra, Siyasal Bilgiler Fakültesine girerek 1979 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl İçişleri Bakanlığının açtığı sınavı kazanarak Çorum'a Kaymakam adayı olarak atanmıştır. 1982 yılında da Sinop'un Erfelek ilçesine Kaymakam olmuştur.

Daha sonra sırasıyla 1985 Şanlıurfa Bozova'da Kaymakam, 1987 Ağrı'da Vali yardımcılığı yapmış ve 1989 yılında Bakanlıkça ABD’nin Texas Eyaletine bir yıllığına mesleki bilgi ve dil eğitimi için gönderilmiştir. Eğitiminden sonra Ürgüp, Silifke, Kırıkhan ve Altındağ'da Kaymakamlık, İstanbul Vali Yardımcılığı , Karatay Kaymakamlığı , Gemlik Kaymakamlığı,   Bursa Vali Yardımcısı olarak    görev  yapmış , 01.12.2016 Tarih ve 29905 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kararnameyle İlçemize atanmıştır.

Evli ve iki çocuk babası olan Altıntaş İngilizce bilmektedir