AYNI MAHALLEDE 4 SOYGUN

Kocaeli İzmit ilçesi Kocatepe Mahallesi 20 Haziran tarihinde 3 daireye, hırsız girdi. Evlerine hırsız girdiğini fark eden ev sahiplerinin ihbarı üzerine yapılan incelemede dairelerden birinden 15 bin, birinden 10 bin, diğerinden ise 5 bin TL değerinde ziynet eşyası çalındığı öğrenildi. Polis hırsızların kimliğini tespit etmeye çalışırken 15 Temmuz tarihinde bu kez aynı mahallede başka bir evden 62 bin TL değerinde ziynet eşyası çalındı.

8 AYLIK HAMİLE HIRSIZ

Polis ekiplerini güvenlik kameralarında yapılan inceleme sonrası şüphelilerin F.K. (28) ve H.A. (25) isimli kadınlar olduğu tespit edildi. Yapılan operasyonla 8 aylık hamile olduğu belirlenen F.K. ve H.A. gözaltına alındı.

BİRİ HASTANEYE BİRİ ADLİYEYE

Emniyetteki ifadelerinde suçu kabul etmedikleri öğrenilen şüphelilerden F.K.'nın hırsızlık suçundan 36 kaydı ve hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu, H.A.'nın ise hırsızlık suçundan 15 kaydı olduğu belirlendi. Emniyette işlemlerinin ardından şüphelilerden H.A. adliyeye sevk edilirken, hamileliğe bağlı rahatsızlandığını öne süren F.K. ise hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli asayiş haberleri için tıklayınız