AK Parti İzmit İlçe Kongresi Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleşti. Kongrede Hasan Ayaz tek aday olarak kongreye gidiyor. Kongrede konuşan Binali Yıldırım, “AK Parti’nin lokomotif şehirlerinden birisi Kocaeli. Kocaeli’nin itici gücü de İzmit’tir. İzmit’in yeri her zaman bizim için özeldir” dedi.

BU ŞARKI BİTMEZ

2019 ve 2023 hedeflerini hazır olarak gidilmesi gerektiğini belirten Yıldırım sözlerine şöyle devam etti; “Cumhurbaşkanımız yola çıkarken bu şarkı burada bitmez demişti. Elbette burada bitmeyecek. Gençler 2019’a hazır mıyız? AK Kadınlar hazır mıyız? Ana kademe hazır mıyız?  Bu teşkilatla 2019-2023 hedeflerini gerçekleştirmek için meydanlardayız. Daha güzel günlere yol alacağız. AK Parti Adalet ve Kalkınmanın adıdır. Hukukun Demokrasinin savunucusudur. Birliğin ve kardeşliğin teminatıdır. İstikbalin Teminatıdır. Değişim ve dönüşümün müjdesidir

HAZMEDEMEYENLER VAR

Millet ile beraber diriliş ve yükseliş destanını anlamayanlar ve hazmedemeyenler var. Bunlar kurucu genel başkanımızı, cumhurbaşkanımızı yasaklı hale getirmediler mi? 367 icadı ile Cumhurbaşkanı seçimini engellemediler mi. Türkiye’nin partisi %50 alan partiyi kapatmak için teşebbüs etmediler mi. Millet bunlara gereken dersi verdi. Bu teşkilat 15 yılda 12 seçimde yüzünün akı ile çıktı.  

KOCAELİ’NİN YİĞİTLERİ DE MEYDANDAYDI

Başaramayınca FETÖ’cüleri devreye soktular. Bu kutlu yürüyüşü durduracağını sandılar. Küresel terör örgütünü devreye soktular. Bir hesap daha vardı. Halkın hesabıydı. Halkın gücü tankın gücünü o gece yendi.  O gece liderinin etrafında 80 milyon tek ses ve tek yürek oldu. O gece meydanlar ay yıldızın altında kahramanlık destanına dönüştü.  O gece Kocaeli’nin gençleri yiğitleri de meydandaydı.

TİYATRO OYNUYORLAR

Fırat Kalkanı ile baş belası insanlığın en büyük DAEŞ terör örgütünü de dize getirdik. PKK ve onun türevleri ile. Düzenlenen başarılı operasyonlar ile bu bölücü alçak terör örgütünün kökünü kazıyacağız.  Bakın FETÖ’cüler mahkemelerde tiyatro oynuyorlar. Başkaları yapmış gibi red ve inkar anlayışı ile duruşmalarda alay eder gibi durum içerisindeler. Onları Pensilvayan’daki ele başları da kurtaramaz” dedi.