4 KİŞİ GENEL MERKEZE ÇAĞRILMIŞTI

İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz yaklaşık 36 gün önce ani bir kararla görevi bırakmış, genel merkezde yeni bir görev alacağını açıklamıştı. Yılmaz’ın o açıklamasından iki hafta sonra Kadın Kolları Genel Merkezine Eski Büyükşehir ve Gebze üyesi Tuğba Şensoy, Gebze bölgesinden mevcut il yönetim kurulu üyesi Av. Seda Kadaşlar Çelik, il sekreteri Büşra Özbay, eski Büyükşehir meclis üyesi Av. Özlem Ekşi Şahinkaya davet edilmişti ancak herhangi bir isim açıklanmamıştı.

YASEMİN ÖZDEMİR BAŞKAN OLDU 

AK Parti eski il kadın kolları başkanı Serpil Yılmaz’ın, halen Gebze Belediye Meclis üyesi olan Yasemin Özdemir ile birlikte genel merkeze gittiği duyuldu. Akşamüzeri ise Özdemir’in ataması ilan edildi. Yasemin Özdemir, AK Parti’nin yeni il kadın kolları başkanı oldu.

YASEMİN ÖZDEMİR KİMDİR?

Alp Botanik Peyzaj Planlama Mühendislik şirketinin sahibi. 2009 yılında bir dönem AK Parti Gebze İlçe yönetim kurulu üyeliği yaptı. Sonrasında uzun bir süre aktif görev almadı. Zinnur Büyükgöz’ün belediye başkan adayı seçilmesiyle birlikte, Gebze Belediye Meclis üyesi seçildi.