AK Parti Gençlik Kolları, yine farkını ortaya koydu. Geçtiğimiz yıl 15 Temmuz’da ‘O Andan Notlar’ Projesine ev sahipliği yapan AK Partili gençler, bu yıl ise ‘Kahramanlarla Bir Anı’ Projesini hayata geçirdi. 15 Temmuz anma etkinliklerinde Milli İrade Meydanı’na 15 Temmuz şehitlerimizin fotoğraflarının ve Türkiye haritasının önünde fotoğraf çektiren yaklaşık iki bin kişiye özel çerçeve hazırlattı.
TÜRK BAYRAĞI DA VERİLİYOR
Anma etkinliklerinde fotoğraf çektiren herkesin tek tek isim, numara ve adresini alan gençler şimdi özenle hazırlanmış çerçeveleri ulaştırmak için kolları sıvadı. Çerçeveli fotoğrafın yanı sıra gençler, il binasına asılan Türk bayraklarını yeniden yıkayıp ütüleyerek vatandaşlara hediye ederek geri dönüşümün en güzel örneklerinden birini daha göstermiş oldu. Proje kapsamında Kocaeli Fikir Gazetesi’ni de ziyaret eden il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman ve yönetimi, genel yayın yönetmenimiz Zeynep Yalçın Aksan’a hediyelerini teslim etti.
YAKLAŞIK İKİ BİN KİŞİ
Yaptıkları projeyle ilgili bilgiler de aktaran il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman, “Projemiz kapsamında Milli İrade Meydanı’na farklı bir stant kurdu. Şehitlerimizin fotoğraflarının ve Türkiye haritasının bulunduğu alanda fotoğraf çektiren herkesin isimlerini ve adreslerini not aldı. Yaklaşık iki bin kişi için özel çerçeveler yaptırdık. Kocaeli içerisindeki tüm vatandaşlarımıza da bu çerçeve ile gençlerimizin yıkayıp ütüledikleri Türk bayraklarını teslim edeceğiz. İl dışındakiler ya da yurt dışından gelen misafirlerimize ise hediyelerini kargo ile göndereceğiz” dedi.