Serhat Güneş
MÜSİAD İFTARDA BULUŞTU
MÜSİAD Kocaeli Başkanı Kadir Şahin’in ev sahipliğinde Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar programına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Yaşar Çakmak, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, KOTO Başkanı Necmi Bulut, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan, BBP Eski İL Başkanı Serhat Duyar, Saraybahçe eski Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, ASKON Kocaeli Şube Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, MÜSİAD üyeleri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.
“BİZ HELAL LOKMA PEŞİNDEYİZ”
Ezan okunması ile birlikte açılan iftarın ardından ilk konuşmayı yapan MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Kadir Şahin konuşmasında, “MÜSİAD olarak dostlar ile bir araya gelmeyi önemsiyoruz. Ramazan ayı da buna vesile oluyor. Bizler çalışmanın bereketine inanıyoruz. Birbirimize yardım etmeyi önemsiyoruz. Cenabı Allah inşallah tutuğumuz oruçları kabul eder. Bugün dünyasının en yaygın iş adamı derneği olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyanın her tarafında dokunduğumuz insanların mutluluğunu görünce ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu görüyoruz. Bizler sadece helel lokma peşindeyiz.” İfadelerini kullandı.
“BU ÜLKE BİZİ YANILTMAZ”
Kocaeli Şube Başkanı’nın ardından kürsüye çıkan MÜSİAD Genel Başkan yardımcısı Hasan Arif Büyüklü yaptığı konuşmada, “Kocaeli Şubemizin düzenlediği iftar programına hepiniz hoş geldiniz. İftar soframızı siz değerli dostlarımız ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. MÜSİAD iş dünyasında bambaşka ir anlayışın temsilcisi olmuştur. Dünyada 94 ülke 224 noktada faaliyet gösterirken her geçen gün daha da büyüyoruz. Ülkemizin gelecekte söz sahibi olan ülkeler arasında yer almak için çalışıyoruz. Gelin yatırımlarını akit kaybetmeden hayata geçirin. Bu ülke bizi yanıltmaz. Ülkemizin yeniden büyüme trendini yakalaması önümüzdeki günlerdeki gündemimizdir. Türkiye’mizin önümüzdeki yıllarda ekonomideki ilk 10 ülke olması yolunda elimizden geleni yapacağız.” İfadelerini kullanarak sözlerini sonlandırdı.