Genç Kürsü programında konuşan AK Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan; mahalle ziyaretlerimizin ilkini Tepeköy Mahallesinden başlatıyoruz. Tüm mahallelerimizde genç kardeşlerimiz ile bir araya gelerek “Genç Kürsü” programlarımızı gerçekleştireceğiz. İzmit ve İzmit gençliği olarak neler yapabileceklerimizi hep beraber organize edeceğiz.

BU MİLLETİN UMUDU OLAN BİR LİDERİN GENÇLERİYİZ

Ne mutlu ki bizler AK Parti iktidarı ile büyüyen gençleriz, dünkü Türkiye diye adlandırdığımız, insanlarımızın temel hak ve özgürlüklerinin vesayet sistemleri ile engellendiği, sıkıntılar çektiği dönemleri yaşamadık. Ama bu ülkenin gençleri olarak geçmişimizi bilmemiz gerekiyor. AK Parti iktidarı döneminde bu milletin hizmetine sunulan reformlarımızı genç kardeşlerimize anlatabilmemiz ve 2023, 2053, 2071 vizyonu ile yeni hedeflere yürümeliyiz. Bizler, gençlere verilen önemin iktidarımız döneminde olgunlaştığını biliyoruz. Bu dava gençlerin omuzlarında yükselecek.

AK GENÇLER KARIŞ KARIŞ GEZECEK 

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, milletimizin umududur. Bizler onun gençliği olarak, tüm genç kardeşlerimizi kucaklayacağız. Ayrım yapmadan, farklılık oluşturmadan bütün gençlerimiz ile ilişki kuracağız. Gitmediğimiz mahalle, ulaşmadığımız genç kalmayana kadar sokaklarda, mahallelerde olacağız.