Demokrat Parti (DP) Kocaeli İl yönetimi Ramazan Bayramı nedeniyle il binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde partililere baklava ve içecek ikram edildi. Bayramlaşma programına İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ün yanı sıra Genel İdare Kurulu Üyesi Murat Aydoğdu, İlçe başkanları ve partililer katılım gösterdi.
ADALETE KAVUŞMAK DİLEKLERİYLE
Bayramlaşma programı ardından konuşan İl Başkanı Mustafa Nazlıgül “ Ramazan Bayramı Türk Milletine ve İslam Alemine barış ve huzur getirmesi, ülkemizin adalete kavuşması dilekleriyle tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Umarım fakirlerin halinden anlama ayı olan Ramazan ayı sonrasında da zenginler Türkiye’nin asgari ücretle çalışmak zorunda kalan yurttaşlarının halinden anlar” dedi.
ZENGİN KAYNAKLARIN FAKİR EMEKÇİLERİ
Konuşmasına devam eden Nazlıgül “ Ülkemiz kaynak olarak çok zengin fakat bu doğal zenginliklerimize sahip çıkılmaz ise zengin kaynakların fakir emekçileri olarak yaşayacağız. Ülkemizin zenginliklerinin emeğin gerçek sahibi olan insanlarımızın sahip olduğu bir gelecek diliyorum” şeklinde konuştu.