BAHRİ YAVUZ KONUŞTU
Kocaelispor’un 14 Haziran’da yapılacak olan olağanüstü kongresi öncesinde ilk adaylığını açıklayan isin Volkan Özön, oldu. Bilindiği gibi Kocaelispor’un bir üst lige çıkamamasının ardından Kocaelisporlular, yönetimin istifasını istemişti. Gelinen süreçle mali genel kurulda olağanüstü kongre yapılması kararı alındı. Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz ise bugüne kadar adaylığıyla ilgili konuşmadı.
GURUR DUYUYORUM
‘Son dakika değişlik olmazsa adayım’ diyen Volkan Özön’e hayırlı olsun temennisinde bulunan Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, “Kocaelispor Kulübünün 532 tane oy kullanma hakkı olan delegesi var. Hiç birinin de benden bir farkı yok. Hepsinin aday olma hakkı var. Ne büyük bir mutluluk ki Kocaelispor Kulüp Başkanlığına aday olabilecek bir duruma getirmişiz, bundan da gurur duyuyorum” dedi.
ADAYLIĞIM NET DEĞİL
Kendi adaylığıyla ilgili net bir şey söylemeyen Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, “Adaylığıyla ilgili şuan için bir karar vermedim. Zaten bu kararı yönetim kurulu üyelerimizle birlikte alacağız. Kongreye kadar da yapmamız gereken işler var, onları yetiştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!