AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız; ilçede ziyaret programı kapsamında Nusretiye ve Balaban Mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Turan Yıldız, Murat Yıldız’ın çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, “Sizin gibi bir aday ilçemiz için büyük bir kazanımdır. Murat Başkan’ın gönlümüzdeki yeri başka” ifadelerini kullandı.
Balaban Mahalle Muhtarı Hasan Erkan’da, ''Murat Yıldız’ın samimi ve gayretli çalışmaları bizlerin olduğu kadar kamuoyunun da beğenisini kazanıyor. Genç, dinamik ve çalışkan bir yapıya sahip olan Yıldız’a çalışmalarında başarılar diliyorum'' dedi.
ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM
AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız, daha sonra İstasyon Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu. Tevazu, gayret ve samimiyetle çalışmalarına devam ettiğini belirten Murat Yıldız, “ilçe genelinde gitmediğimiz esnaf kalmasın istiyoruz. Bu kapsamda daha önce uğrayamadığımız esnafımıza selam vererek hayırlı işler dileğinde bulunduk” dedi.
ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU
Murat Yıldız, ziyaret esnasında halı sahada top oynayan çocukların da mutluluğuna ortak oldu. Onlarla bir süre top oynayan Yıldız; “Sahip coğrafyamızı bu yavrularımızdan emanet aldığımızı unutmamamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
HASTA ZİYARETİNDE BULUNDU
Genç ve dinamik başkan aday adayı Murat Yıldız, Emekevler Mahallesi’nde ikamet eden Mustafa Köken’i hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hastalığı hakkında Köken’in yakınlarından bilgi alan Yıldız; “En kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum, Rabbim tüm hastalarımıza şifalar versin”dedi.