Gölcük Belediyesinin TOKİ ile birlikte gerçekleştirdiği Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında, TOKİ’nin Sivritepe mevkiinde inşa ettiği konutların satış müracaatlarının 5 Mart- 22 Mart tarihleri arasında yapılacağı duyuruldu.
'KURAYA GİRMEDEN KONUT ALMA HAKKI'
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada; “Gölcük için büyük önem arz eden bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz Denizevler Kentsel Dönüşüm de hem Denizevler bölgesinin dönüşümünü sağlayarak deprem riskine karşı tedbirimizi almış olduk hem de Sivritepe bölgemizde inşa edilen 541 adet konut ile şehrimize modern, depreme dayanıklı yeni binalar kazandırdık. Halkımıza hayırlı olsun. TOKİ’nin inşa ettiği bu konutların satış müracaatları 5 Mart ile 22 Mart tarihleri arasında Ziraat Bankası’na yapılacak. Girişimlerimiz neticesinde şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine kuraya girmeden konut alma hakkı tanınmış olup, engelli vatandaşlarımıza konut sayısının yüzde 5’i, emekli vatandaşlara da konut sayısının yüzde 25’i kadar kontenjan ayrılmıştır” dedi.
Daha detaylı bilgi için www.toki.gov.tr adlı internet adresine tıklayabilir veya 44 86 54 (444TOKİ) nolu telefonu arayabilirsiniz.