Nazım Özgün Erbulan
31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken aday adayı olan isimler Genel Merkez’den gelecek kararı bekliyor. Gebze’de güçlü aday olarak anılan MHP Gebze aday adayı Serap Çakır, adaylığından çekildiğini duyurdu.
'BEN BU ŞEKİLDE YOLA ÇIKMAMIŞTIM'
Adaylıktan çekilmesi hakkında açıklamalarda bulunan Serap Çakır,” Adaylıktan çekildim evet. Çekilmem gerekiyordu çekildim diyelim. Genel Merkez’den gelen bir haber yok adaylığımla alakalı. Çok fazla uzadı. Bu arada da bir sürü laf, söz, dedikodu oldu. Ben bu şekilde yola çıkmamıştım. Çok fazla uzadığı için, bazı şeylerden de dolayı adaylıktan çekildim” dedi.
SERAP ÇAKIR KİMDİR?
07 Ocak 1978 yılında Kocaeli’nin Gebze ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gebze de tamamlamıştır. 19 Mayıs Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü-Medya ve İletişim alanında, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümlerinde okudu.
2015-2017 yılları arasında Gebze Spor Kulüp Başkanvekilliği 2016-2017 yılları arasında Gebze spor engelliler spor kulüp başkanlığı görevini yürüttü. Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olan olimpiyatların (Special Olympics) turnuvalarının Gebze de düzenlenmesini sağlayarak ev sahipliği yaparak ilçe de bir ilki gerçekleştirdi.Çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla ortak projeler düzenledi.
Milliyetçi Hareket Partisi'ne 2015 yılından itibaren üye olan Serap Çakır evli ve iki çocuk annesidir.