ÖZEL HABER

BENİM TAVRIM NET

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Kocaeli Gündem Medya A.Ş. bünyesinde bulunan Kocaeli Gündem, Kocaeli Koz ve Kocaeli Fikir yöneticileri ile bir araya geldi. Kocaeli’de yaptığı her çalışma ile adından söz ettiren ve sık sık AK Parti’ye geçeceği iddia edilen Gökçe, tüm iddialara net yanıtlar verdi. Bugüne kadar AK Parti cephesinden kendisine bir teklifte bulunulmadığını, kendisinin de AK Parti’ye geçmek gibi bir fikrinin olmadığını söyleyen Gökçe, “Benim tavrım net. Bu tavırdan hiç taviz vermedim. Benim yıllardım çizgim belli” dedi.

HİZMET ODAKLI ÇALIŞIYORUM

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Gökçe ile ilgili olumlu konuşmalarının hatırlatılması ve bunun kendisinin AK Parti’ye geçeceği yorumlarına neden olduğunun hatırlatılması üzerine Gökçe, “Ben hizmet odaklı çalışıyorum. Siyaset odaklı değil” dedi. Bu çalışma biçimi nedeniyle sadece Büyükakın’ndan değil diğer siyasi parti ve halktan da taktir aldığını söyleyen Büyükakın, “Tahir Başkan bizi her zaman taktir ediyor. Bunu yüksek sesle söylüyor. Kapalı kapılar arkasında söylemiyor.

PARTİMİZDE SİYASET YAP BASKISI ASLA OLMADI

En son İSU açılışında “keşke aynı partide siyaset yapsaydık” dedi, KOMEK açılışında bizimle uyumlu çalıştığını söyledi. Bunu “gel bizim partimizde siyaset yap” diye söylemedi. Bugüne kadar AK Parti’nin hiçbir kurayı gel bizim partide siyaset yap demedi. Ben bu kentin çocuğuyum, Fikri Işıkla 30 yıldır, Gölcük Belediye Başkanı 3 dönem Baro yönetiminde genel sekreterim, Mustafa Kocaman ve Yasin benim 30 yıldır tanıştığım arkadaşım. Tahir Hoca benim 25 yıldır tanıştığım insan. Bu insanlarla samimi olmamız normal, elbette sohbetlerde espriler yapılıyor. Ama gel bizim partimizde siyaset yap diye bir baskı asla olmadı.

ÇOK DUYGUSAL BİRİYİM

Sokakta 100 kişiden 5’i benimle ilgili olumsuz konuşur onlarda muhtemelen iş meselesinden bana kızgındır. Baro döneminde hiçbir arkadaşımla sıkıntı yaşamadım. Ben çok duygusal biriyim. Yapım siyasete uygun değil. Yorumlar olumsuz olunca kahroluyorum. Profesyonel bir siyasetçi gibi davranamıyorum. Ben işi hizmet odaklı yapıyorum, siyaset odaklı yapmıyorum. Benim yıllardır bir çizgim var. Ben sonradan CHP’li olmadım. Gençlik kollarında başladım. Ailece bu tarafta yer alan biriyim ve hiç taviz vermedim. Baro başkanlığında da hiç ayrım yapmadım ve herkese eşit davrandım” dedi.