Darıca’daki siyasi teşkilatlarda son dönemde yaşanan görev değişikliklerine bir yenisi daha eklendi. Büyük Birlik Partisi (BBP) ile bağlantılı gençlik yapılanması Alperen Ocakları’nın Darıca İlçe Başkanı Adem Akkaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla görevinden ayrıldığını duyurdu.

YENİ KADROLARA ALAN AÇMAK İSTEDİ
Görev süresince teşkilat mensuplarıyla birlikte çalışmalar yürüttüğünü belirten Akkaş, başkanlık görevini bırakma kararının teşkilattan kopuş anlamına gelmediğini ifade etti. Akkaş, görev değişiminin yeni isimlerin önünü açması gerektiğini belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Büyük bir onur ve sorumlulukla yürüttüğüm Alperen Ocakları Darıca İlçe Başkanlığı görevimden ayrılma kararı aldım. Bu karar bir geri çekilme değil; teşkilatımız içerisinde gayret ve özveriyle çalışan Alperen kardeşlerimizin önünü açmak ve bayrağı daha ileri taşıyacak yeni kadrolara sorumluluk vermek adına alınmıştır”

“DAVAMIZ VE İSTİKAMETİMİZ DEĞİŞMEZ”
Başkanlık görevinin sona ermesinin teşkilata olan bağlılığını değiştirmeyeceğini vurgulayan Akkaş, hizmet anlayışının görev ve makamdan bağımsız olduğunu dile getirdi. Şehit BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun bıraktığı değerlere bağlılığının süreceğini belirten Akkaş, bu yaklaşımını “Görev değişir, makam değişir; davamız ve istikametimiz değişmez” sözleriyle ifade etti.

DARICA’DAKİ DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Akkaş, açıklamasının devamında görev sürecinde yanında olan teşkilat mensupları ile Darıcalılara teşekkür etti. Birlikte çalıştığı isimlerden helallik isteyen Akkaş, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Bu süreçte omuz omuza yürüdüğüm tüm Alperen kardeşlerime ve bizlerden desteğini esirgemeyen kıymetli Darıcalı hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum. Benden yana üzerinizde bir hak varsa helal olsun. Sizlerden de şahsıma haklarınızı helal etmenizi gönülden diliyorum” Akkaş’ın görevden ayrılmasının ardından Alperen Ocakları Darıca İlçe Başkanlığı görevine kimin getirileceği ise önümüzdeki süreçte netlik kazanacak.