Edinilen bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Ümraniye'de bulunan bir adreste örgüt ve soruşturmayla bağlantılı bazı evrakların imha edildiğine yönelik ihbar alındı. İhbar üzerine adreste arama yapılması için karar verildi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince söz konusu adrese düzenlenen operasyonda arama gerçekleştirildi. Yapılan incelemelerde, ihbarın doğru olduğu belirlenirken, imha edilmek amacıyla parçalandığı değerlendirilen çok sayıda evraka el konulduğu öğrenildi.
Ele geçirilen evrakların incelenmek üzere emniyet birimlerince muhafaza altına alındığı, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.
Süleymancılar operasyonunda yeni gelişme: Belgeler imha edildi
Türkiye gündemine oturan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından " Alihan Kuriş Suç Örgütü" yönelik yürütülen soruşturma kapsamında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Örgüt ile ilgili soruşturmanın Kocaeli'ye kadar uzandığı öğrenilirken, ekipler tarafından suç örgütüne ait olduğu belirlenen evrakların Ümraniye'de bulunan adreste yok edildiği tespit edildi.